ONLINE INDHOLD – VORES NYHEDSOPSLAG

Du kan følge med i de seneste nyheder fra foreningens bestyrelsen her. Bestyrelsen skriver om den interne og formelle aktivitet i klubben. Oversigten nedenfor er kun et udsnit af vores nyheder du kan se alle vores nyheder her…

 BILLEDE NYT – DEVELOPMENT BOWL 1  CHAMPIONS !

De sociale medier – Online indhold

 Slagelse Wolfpack har et fællesskab både på banen og bag skærmen, i det online liv. Her kan du følge med i alle mulige slags online aktiviteter i form af i billeder, video og andet spændende online indhold. Hvis du er tilskuer og tager billeder til kampene via instragram kan de bruge #SlagelseWolfpack også bliver billederne vist her.

Resultater og stillinger

 Nedenfor ser du stillinger og resultater for de Slagelse Wolfpack hold der spiller aktivt. Dette giver dig muligheden for nemt at komme til de informationer som er relevante for Slagelse Wolfpack. Du kan navigere rundt i stillingsoversigten og få mere information.

Vil du vide mere om amerikansk fodbold?

Her har vi forsøgt at samle indhold fra forbundets online platforme, og her kan du følge med i hvad der sker nationalt indenfor amerikansk fodbold. Følg dem på de sociale medier og få nyhederne indenfor sporten med det samme. Vi har desuden tilføjet links til mere information og online indhold om Amerikansk fodbold.