HVAD HAR SLAGELSE WOLFPACK?

 • FÆLLESSKAB

 • VINDENDE HOLD

 • KÆRLIGHED TIL SPORTEN

 • STØTTENDE BAGLAND

HVAD MANGLER SLAGELSE WOLFPACK?

 • NYE MEDLEMMER

 • SPONSORER

 • FRIVILLIGE STJERNER

 • FLERE TILSKUERE

WOLFPACK WALL OF FAME

Offensive – MVP 2014 Slagelse Wolfpack

Deffensive – MVP 2014 Slagelse Wolfpack


Muligheder på landsholdet!

Slagelse Wolfpack har sendt flere af vores spillere til ungdomslandsholdet. Disse spillere har arbejdet hårdt, men med en konstant motivation i klubben og fokus på udvikling, er det lykkedes os at skabe nogle enestående spillere, som har opnået flotte og store resultater – personligt og for Danmark. Vi er meget stolte af disse drenge som viser vejen til succes, samt de enestående oplevelser det giver i udlandet. Var det noget for dig?


Hvor træner vi?

HVORNÅR træner vi?

 • U12/U14/U16……..Tirs+torsdag 17:00-19:00

 • U19…………………Tirs+torsdag 19:00-21:00

 • Senior……………..Tirs+torsdag 19:00-21:00

 • Træningen foregår bag Nordhallen.

 • Teori undervisning – Antvorskov Skole

 • Indendørs – UV-Hallen

LÅN UDSTYR AF SLAGELSE WOLFPACK

Hvis du ønsker at komme ned til prøvetræning er du hjertelig velkommen. Hertil skal det siges at vi har udstyr som man kan låne til træning fra gang til gang.

GRATIS PRØVETRÆNING

Er du usikker på om sporten er noget for dig? Så kom ned til os og få gratis prøvetræning sammen med Slagelse Wolfpack holdet. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til dig hvis du er ny i sporten. VI HAR NETVÆRK I USA

Slagelse Wolfpack har haft sparring med amerikanske klubber, og har haft spillere amerikanske spillere på holdet. Disse spillere er klubben stadig i kontakt med, og det giver mulighed for at skabe en platform for ophold i USA, i forbindelse med amerikansk high school football. Vi har haft flere spillere som har rejst til sportens rødder  i USA. Var det en oplevelse du kunne tænke dig? – Så bliv en del af Slagelse Wolfpack!


Spillernes Sikkerhed

Sikkerhed i højsædet

I Slagelse Wolfpack er alle trænere og spillere velinformerede om sikkerhedsprocedurer i kampens heden. Vi træner spillerne i at blive tacklet, både fysisk og mentalt, og ikke mindst i hvordan man udfører en korrekt tackling med mindst mulighed for skade. Flere medlemmer i Slagelse Wolfpack  har mange års erfaring inden for sporten, og ved hvordan man kan minimere risici som sport ikke kan sige sig fri for.

Sikkerhedsudstyr

Slagelse Wolfpack – Et vigtig aspekt af sporten er sikkerhedsudstyret som er påkrævet til kamp og træning. Udstyret består af en hjelm med face mask som beskytter hoved og ansigt i sammenstød, sammen med tandbeskytter. Shoulder pads er designet så de beskytter  skuldre, bryst og ryg med kraftige plastplader som absorberer stødene. På benene har vi skinner og knæpuder, skridtbeskytter og fodboldstøvler.

Ulykkesforsikring

Når du er medlem af Slagelse Wolfpack og deltager i kampe og træning, skal du være dækket af en fritids- eller ulykkesforsikring på den ene eller anden måde. Dette er et krav fra forbundets side, da skader i større eller mindre grad er svære at undgå, og forsikringen bidrager til eventuelle sportsskader som kan forekomme i alle sportsgrene.

Lindrende behandling

Hvis uheldet er ude, tager vi kærlig hånd om spilleren lige når skaden er sket og sørger for at kontakte sundhedsvæsnet hvis det er nødvendigt. I sådanne tilfælde vil pårørende også blive informeret. Udover dette kan vi tilbyde lindrende behandling i form af massage og akupunktur, som Slagelse Wolfpack også rummer.

REGLER OG UDSTYR

HVAD TILBYDER SLAGELSE WOLFPACK  ELLERS?

Slagelse wolfpack

DEVELOPMENT CAMPS

Slagelse wolfpack

FORPLEJNING TIL KAMPE

Slagelse wolfpack

DETAGELSE I EVENTS

SLAGELSE WOLFPACK – MERCHANDISE

Sportstaske


Stort hovedrum. Aftagelig skulderrem med metalspænde. To store sidelommer, heraf en med skopose.

Shorts


100% eXtreme mesh cationic colorfast polyester 70 denier tricot mesh. Double thickness body.

T-shirts


Firelags ribkant i hals. Med nakke- og skulderbånd. Holder faconen vask efter vask. 100 % bomuld.

Hættetrøjehttps://wolfpack.nemtilmeld.dk/16/


Klassisk hættesweatshirt med kængurulomme. Kraftig kvalitet. Blød, børstet inderside.

t- shirt


Poloshirt i piquekvalitet med stretch. Minimal krymp. Klassisk polomodel. Stolpe med tone i tone-knapper.

tophuehttps://wolfpack.nemtilmeld.dk/4/


Stort hovedrum med foret lomme til laptop (maks. 15″) og ekstra lomme. Front med lynlåslomme.

Se hele vores merchandise udvalg her…

Hent medlemsblanketten  her!